Continguts

Curs: 2022-23
Assignatura: 36378 Tècniques de cuina . 6 ECTS
Titulacions
Titulació Nom Cicle Objectiu Curs Caracter Guia docent assignatura
1212 Grau de Ciències Gastronòmiques 1 1 2 Obligatori Veure guia
Grup: A
Places grau Datas Exàmens
Cap. Nom.Mat. Lliu. Des de Fins a Conv.1 Conv.2
45 26 19 12/09/2022 23/12/2022 27/01/2023 19/06/2023
Subgrups
Tipus aula Subgrup Capacitat Nom.Mat. Places Lliures Idioma Horari
L 1 16 16 0 Castellà De matí
L 2 16 12 4 Valencià De matí
L 99 16 1 15 Valencià De matí
O 1 16 16 0 Valencià De matí
O 2 16 12 4 Valencià De matí
O 99 16 1 15 Valencià De matí
T 0 50 29 21 Valencià De vesprada
Horaris
Primer quadrimestre
Part del període lectiu
Subgrup Des de Fins a Dia De A Aula Edifici
T 0 12/09/2022 23/12/2022 Dimarts 18:00 19:00 AULA AF-5 AULARI INTERFACULTATIU
Profesors
Tipo aula Subgrup Nom i cognoms
L 1 CARLA MARIA SOLER QUILES
L 2 CARLA MARIA SOLER QUILES
O 1 CARLA MARIA SOLER QUILES
O 2 CARLA MARIA SOLER QUILES
T 0 CARLA MARIA SOLER QUILES