2022-23 Biotecnologia d'aliments Gr.FC (33193)
Continguts
Curs: 2022-23 | |||||||||
Assignatura: 33193 Biotecnologia d'aliments . 6 ECTS | |||||||||
Titulacions | |||||||||
Titulació | Nom | Cicle | Objectiu | Curs | Caracter | Guia docent assignatura | |||
1102 | Grau de Biotecnologia | 1 | 1 | 4 | Optatiu | Veure guia | |||
Grup: FC | |||||||||
Places grau | Datas | Exàmens | |||||||
Cap. | Nom.Mat. | Lliu. | Des de | Fins a | Conv.1 | Conv.2 | |||
10 | 1 | 9 | 12/09/2022 | 22/12/2022 | |||||
Subgrups | |||||||||
Tipus aula | Subgrup | Capacitat | Nom.Mat. | Places Lliures | Idioma | Horari | |||
L | 1 | 10 | 1 | 9 | Castellà | De matí | |||
T | 0 | 10 | 1 | 9 | Castellà | De matí | |||
U | 1 | 10 | 1 | 9 | Castellà | De matí | |||
Profesors | |||||||||
Tipo aula | Subgrup | Nom i cognoms | |||||||
T | 0 | ROSA AZNAR NOVELLA | |||||||
EMILIA MATALLANA REDONDO |