Novedades del sitio

Trasllat del Centre de Procesament de dades de la UV

 
Imatge Virtual, Aula
Trasllat del Centre de Procesament de dades de la UV
per Virtual, Aula - dijous, 11 gener 2018, 14:22
 

A l'atenció de tota la Comunitat Universitària:

El Servei d'Informàtica de la Universitat de València informa que, des del pròxim dia 19 de gener (21h.) fins a dilluns 22 de gener(24h.), es procedirà al trasllat físic de tots els sistemes informàtics de la Universitat a la seua ubicació en el nou Centre de Procesament de Dades de la UV, que modernitzarà i millorarà notablement les instal•lacions d'aquests sistemes.

Aquesta intervenció requereix una parada tècnica de TOTS els sistemes centrals i, per tant, de TOTES les aplicacions i serveis corporatius de la Universitat de València als quals donen suport: Aula Virtual, correu electrònic, Web, aplicacions corporatives i administració electrònica, espais de disc i núvol,... La Telefonia tambè es veurà afectada.

La parada dels sistemes resulta absolutament necessària per a procedir al seu trasllat. Per açò, i a fi de minimitzar l'impacte sobre el treball dels usuaris, s'efectuarà en un període no lectiu i no laborable. No obstant açò, instem als usuaris/es al fet que prenguen les mesures preventives oportunes, especialment referent a la descàrrega de fitxers o dades que pogueren necessitar durant el temps de parada.

Lamentem les molèsties que aquestes tasques puguen ocasionar.

Servei d'Informàtica de la Universitat de Valencia