Pel fet de ser usuaris de la UV, disposem d’un espai privat en MMèdia on podrem dipositar els nostres vídeos o recursos multimèdia. L’accés a aquest espai es pot realitzar iniciant sessió en MMèdia amb el nostre usuari i contrasenya de correu (interfície web), disco.uv.es, o des d’unitats de xarxa (no es comenta aquesta última opció en aquest document).

Es recorda que únicament podem publicar en MMèdia, vídeos, música i materials dels quals siguem propietaris o puguem legalment dipositar en el servidor (vegeu secció “Legal”).

En la pàgina principal de MMèdia, disposem a la part superior de 4 opcions entre les quals es troba “Iniciar Sessió”.

http://www.uv.es/fatwireed/userfiles/image/com_funciona_1.jpg

L’aspecte de la pantalla d’administració serà similar al que es mostra a continuació. En aquesta pantalla s’indicaran els arxius multimèdia que anem "pujant" a la plataforma.

http://www.uv.es/fatwireed/userfiles/image/acces_espai_1.jpg

Podem pujar els nostres arxius fent ús una de les pestanyes de la part superior denominada "Nou fitxer".

I una vegada pujat l’arxiu, podem punxar sobre aquest i accedirem a un formulari d’edició que ens permetrà seleccionar si volem que el nostre vídeo siga públic o no, posar un títol i una descripció, assignar-hi una categoria, i diverses opcions més, a part d’un botó que ens permet convertir-lo a MP4 (format per defecte per MMèdia) si el vídeo original està en un altre format.

També podrem anotar la URL que se’ns ha assignat per enviar-la per correu, proporcionar-la als nostres alumnes, etc., de manera que -simplement prement sobre la URL- els usuaris accedisquen directament a la reproducció del nostre vídeo.


» FAQ de Multimedia