Com funcionen els Blogs a la UV?

El Servei d’Informàtica posa a la disposició de la comunitat universitària un servei de blogs, basat en Wordpress, que permet que qualsevol usuari de La UV dispose d’un espai personal en què publicar els seus articles i continguts sense necessitat de disposar de coneixements previs en creació de pàgines web.

Pel fet de ser personal de la Universitat, disposarem de la possibilitat de tenir el nostre propi blog usant alguna de les plantilles predeterminades. El nostre blog és públic de manera predeterminada i podrà ser visitat a través d’una URL en Internet.

http://usuari.blogs.uv.es

en què “usuari” és el nostre nom d’usuari a la Universitat de València.

Cada blog és administrat i mantingut pel mateix usuari i aquest es compromet al fet que els continguts mai no tinguen caràcter comercial, ja que es tracta d’un blog personal. Es permet la inserció d’entrades, pàgines, imatges, enllaços i tot tipus d’elements multimèdia.

Com indiquem, l’aspecte del blog és triat per l’usuari des d’un catàleg de plantilles que proporciona el Servei d’Informàtica com a predeterminades i que han estat prèviament validades. L’usuari selecciona la plantilla preferida per al seu blog i s’encarrega fonamentalment de la publicació dels continguts (i en menor mesura del disseny). Hi ha disponibles també una sèrie de connectors (plugins) i  ginys (widgets) que poden proporcionar al blog un valor afegit.


» FAQ de Blogs