Continguts

Curs: 2021-22
Assignatura: 33945 Tecnologia culinària . 6 ECTS
Titulacions
Titulació Nom Cicle Objectiu Curs Caracter Guia docent assignatura
1205 Grau de Nutrició Humana i Dietètica 1 1 3 Obligatori Veure guia
1211 PDG Farmàcia-Nutrició Humana i Dietètica 1 1 5 Obligatori Veure guia
Grup: A
Places grau Datas Exàmens
Cap. Nom.Mat. Lliu. Des de Fins a Conv.1 Conv.2
64 45 19 31/01/2022 20/05/2022 30/05/2022 28/06/2022
Subgrups
Tipus aula Subgrup Capacitat Nom.Mat. Places Lliures Idioma Horari
E 1 49 44 5 Valencià De matí
E 99 40 1 39 Valencià De matí
L 1 16 12 4 Valencià De vesprada
L 2 16 16 0 Valencià De vesprada
L 3 16 16 0 Valencià De vesprada
L 99 20 1 19 Valencià De vesprada
T 0 100 45 55 Valencià De matí
U 1 23 22 1 Valencià De matí
U 2 25 22 3 Valencià De matí
U 99 20 1 19 Valencià De matí
Horaris
Segon quadrimestre
Part del període lectiu
Subgrup Des de Fins a Dia De A Aula Edifici
T 0 31/01/2022 20/05/2022 Dimarts 09:00 11:00 AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
E 1 31/01/2022 20/05/2022 Dijous 11:00 13:00 AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
L 1 31/01/2022 20/05/2022 Dilluns 15:00 19:00 LABORATORI DE PRÀCTIQUES-26 FAC. DE FARMÀCIA
U 1 31/01/2022 20/05/2022 Dilluns 12:00 13:00 AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
L 2 31/01/2022 20/05/2022 Dilluns 15:00 19:00 LABORATORI DE PRÀCTIQUES-26 FAC. DE FARMÀCIA
U 2 31/01/2022 20/05/2022 Dijous 10:00 11:00 AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
      Dilluns 13:00 14:00 AULA AF-15 B AULARI INTERFACULTATIU
L 3 31/01/2022 20/05/2022 Dilluns 15:00 19:00 LABORATORI DE PRÀCTIQUES-26 FAC. DE FARMÀCIA
Profesors
Tipo aula Subgrup Nom i cognoms
E 1 ESTER PARDO HAYA
L 1 NURIA JIMENEZ HERNANDEZ
L 2 CONSUELO ESCRIVA LOPEZ
L 3 ANDREA CABRERA PASTOR
T 0 MONICA GANDIA GOMEZ
ESTER PARDO HAYA
U 1 ESTER PARDO HAYA
U 2 ESTER PARDO HAYA