Continguts

Curs: 2021-22
Assignatura: 41029 Tecnologia i biotecnologia dels aliments . 10 ECTS
Titulacions
Titulació Nom Cicle Objectiu Curs Caracter Guia docent assignatura
2021 M.U. en Qualitat i Seguritat Alimentària 09-V.1 2 1 1 Obligatori Veure guia
Grup: PT
Places grau Datas Exàmens
Cap. Nom.Mat. Lliu. Des de Fins a Conv.1 Conv.2
42 38 4 01/10/2021 10/06/2022 14/06/2022
Subgrups
Tipus aula Subgrup Capacitat Nom.Mat. Places Lliures Idioma Horari
T 0 42 38 4 Castellà De vesprada
Horaris
Tot l'any
Part del període lectiu
Subgrup Des de Fins a Dia De A Aula Edifici
T 0 01/10/2021 31/07/2022 Dimarts 16:00 20:00 AULA AF-14 B AULARI INTERFACULTATIU
Profesors
Tipo aula Subgrup Nom i cognoms
T 0 GUILLERMINA FONT PEREZ
ENRIQUE SENTANDREU VICENTE
AMPARO MERCEDES QUEROL SIMON
MANUEL ZUÑIGA CABRERA
JOSE VICENTE GIL PONCE
MARIA CRISTINA MOLINA ROSELL
ANA SALVADOR ALCARAZ
FRANCISCA RANDEZ GIL
MONICA GANDIA GOMEZ
PEDRO V. MARTINEZ CULEBRAS
PATRICIA ROIG MONTOYA
LORENZO ÁNGEL ZACARIAS GARCÍA
MONICA FLORES LLOVERA
LAURA ESCRIVA LLORENS
GLORIA SANCHEZ MORAGAS
MARIA DESAMPARADOS GAMERO LLUNA
CARLOS LUZ MINGUEZ
PALOMA MANZANARES MIR
VICENTE MONEDERO GARCIA
JOSE MANUEL GUILLAMON NAVARRO
LUIS GONZALEZ CANDELAS
CLAUDIA MONIKA HAROS
ANTONIO ABAD FUENTES
MARIA DEL PILAR VILA DONAT
MARIA TERESA FERNANDEZ-ESPINAR GARCIA
MIGUEL ANGEL SENTANDREU VICENTE
MARIA TERESA SANZ TABERNER
RAFAEL JOSE GAVARA CLEMENTE