Continguts

Curs: 2022-23
Assignatura: 33945 Tecnologia culinària . 6 ECTS
Titulacions
Titulació Nom Cicle Objectiu Curs Caracter Guia docent assignatura
1205 Grau de Nutrició Humana i Dietètica 1 1 3 Obligatori Veure guia
1211 PDG Farmàcia-Nutrició Humana i Dietètica 1 1 5 Obligatori Veure guia
Grup: B
Places grau Datas Exàmens
Cap. Nom.Mat. Lliu. Des de Fins a Conv.1 Conv.2
47 28 19 30/01/2023 19/05/2023 09/06/2023 30/06/2023
Subgrups
Tipus aula Subgrup Capacitat Nom.Mat. Places Lliures Idioma Horari
E 1 40 28 12 Castellà De vesprada
E 99 40 3 37 Castellà De vesprada
L 1 16 16 0 Castellà De matí
L 2 16 12 4 Castellà De matí
L 99 20 3 17 Castellà De matí
T 0 100 31 69 Castellà De vesprada
U 1 20 19 1 Castellà De vesprada
U 2 20 11 9 Castellà De vesprada
U 99 20 1 19 Castellà De vesprada
Horaris
Segon quadrimestre
Part del període lectiu
Subgrup Des de Fins a Dia De A Aula Edifici
T 0 30/01/2023 19/05/2023 Dilluns 17:00 18:00 AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
E 1 30/01/2023 19/05/2023 Dimarts 16:00 17:00 AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
L 1 30/01/2023 19/05/2023 Divendres 09:00 13:00 LABORATORI DE PRÀCTIQUES-26 FAC. DE FARMÀCIA
U 1 30/01/2023 19/05/2023 Dilluns 17:00 18:00 AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
L 2 30/01/2023 19/05/2023 Dilluns 09:00 13:00 LABORATORI DE PRÀCTIQUES-26 FAC. DE FARMÀCIA
U 2 30/01/2023 19/05/2023 Dimarts 17:00 18:00 AULA AF-8 AULARI INTERFACULTATIU
      Dimecres 16:00 17:00 AULA AF-15 B AULARI INTERFACULTATIU
Profesors
Tipo aula Subgrup Nom i cognoms
E 1 ANDREA CABRERA PASTOR
L 1 ANDREA CABRERA PASTOR
L 2 MARIA DESAMPARADOS GAMERO LLUNA
T 0 MONICA GANDIA GOMEZ
U 1 MONICA GANDIA GOMEZ
U 2 MONICA GANDIA GOMEZ