Continguts

Curs: 2022-23
Assignatura: 36366 Gestió d'empreses gastronòmiques . 6 ECTS
Titulacions
Titulació Nom Cicle Objectiu Curs Caracter Guia docent assignatura
1212 Grau de Ciències Gastronòmiques 1 1 1 Troncal Veure guia
Grup: A
Places grau Datas Exàmens
Cap. Nom.Mat. Lliu. Des de Fins a Conv.1 Conv.2
62 38 24 30/01/2023 19/05/2023 23/05/2023 22/06/2023
Subgrups
Tipus aula Subgrup Capacitat Nom.Mat. Places Lliures Idioma Horari
O 1 24 24 0 Valencià De matí
O 2 24 12 12 Valencià De matí
O 99 16 4 12 Valencià De matí
T 0 64 40 24 Castellà De vesprada
Horaris
Segon quadrimestre
Part del període lectiu
Subgrup Des de Fins a Dia De A Aula Edifici
T 0 30/01/2023 19/05/2023 Dimarts 15:00 17:00 AULA AF-6 AULARI INTERFACULTATIU
Profesors
Tipo aula Subgrup Nom i cognoms
T 0 FRANCISCO HIGON TAMARIT
NICOLAS JOSE FORERO ROSILLO
MARIA WALESSKA SCHLESINGER