Curs: 2022-23 |
Assignatura: 36366 Gestió d'empreses gastronòmiques . 6 ECTS |
Titulacions |
Titulació |
Nom |
Cicle |
Objectiu |
Curs |
Caracter |
Guia docent assignatura |
1212 |
Grau de Ciències Gastronòmiques |
1 |
1 |
1 |
Troncal |
Veure guia |
Grup: A |
Places grau |
Datas |
Exàmens |
Cap. |
Nom.Mat. |
Lliu. |
Des de |
Fins a |
Conv.1 |
Conv.2 |
62 |
38 |
24 |
30/01/2023 |
19/05/2023 |
23/05/2023 |
22/06/2023 |
Subgrups |
Tipus aula |
Subgrup |
Capacitat |
Nom.Mat. |
Places Lliures |
Idioma |
Horari |
O |
1 |
24 |
24 |
0 |
Valencià |
De matí |
O |
2 |
24 |
12 |
12 |
Valencià |
De matí |
O |
99 |
16 |
4 |
12 |
Valencià |
De matí |
T |
0 |
64 |
40 |
24 |
Castellà |
De vesprada |
Horaris |
Segon quadrimestre |
Part del període lectiu |
Subgrup |
Des de |
Fins a |
Dia |
De |
A |
Aula |
Edifici |
T 0 |
30/01/2023 |
19/05/2023 |
Dimarts |
15:00 |
17:00 |
AULA AF-6 |
AULARI INTERFACULTATIU |
Profesors |
Tipo aula |
Subgrup |
Nom i cognoms |
T |
0 |
FRANCISCO HIGON TAMARIT |
|
|
NICOLAS JOSE FORERO ROSILLO |
|
|
MARIA WALESSKA SCHLESINGER |