Curs: 2022-23 |
Assignatura: 36371 Microbiologia i parasitologia alimentàries . 4,5 ECTS |
Titulacions |
Titulació |
Nom |
Cicle |
Objectiu |
Curs |
Caracter |
Guia docent assignatura |
1212 |
Grau de Ciències Gastronòmiques |
1 |
1 |
2 |
Obligatori |
Veure guia |
Grup: A |
Places grau |
Datas |
Exàmens |
Cap. |
Nom.Mat. |
Lliu. |
Des de |
Fins a |
Conv.1 |
Conv.2 |
64 |
33 |
31 |
12/09/2022 |
23/12/2022 |
20/01/2023 |
15/06/2023 |
Subgrups |
Tipus aula |
Subgrup |
Capacitat |
Nom.Mat. |
Places Lliures |
Idioma |
Horari |
T |
0 |
64 |
33 |
31 |
Valencià |
De vesprada |
Horaris |
Primer quadrimestre |
Part del període lectiu |
Subgrup |
Des de |
Fins a |
Dia |
De |
A |
Aula |
Edifici |
T 0 |
12/09/2022 |
23/12/2022 |
Dilluns |
15:00 |
16:00 |
AULA AF-5 |
AULARI INTERFACULTATIU |
Profesors |
Tipo aula |
Subgrup |
Nom i cognoms |
T |
0 |
MARIA PILAR FALOMIR LLORENS |
|
|
MARIUS VICENT FUENTES FERRER |