Continguts

Curs: 2022-23
Assignatura: 36371 Microbiologia i parasitologia alimentàries . 4,5 ECTS
Titulacions
Titulació Nom Cicle Objectiu Curs Caracter Guia docent assignatura
1212 Grau de Ciències Gastronòmiques 1 1 2 Obligatori Veure guia
Grup: A
Places grau Datas Exàmens
Cap. Nom.Mat. Lliu. Des de Fins a Conv.1 Conv.2
64 33 31 12/09/2022 23/12/2022 20/01/2023 15/06/2023
Subgrups
Tipus aula Subgrup Capacitat Nom.Mat. Places Lliures Idioma Horari
T 0 64 33 31 Valencià De vesprada
Horaris
Primer quadrimestre
Part del període lectiu
Subgrup Des de Fins a Dia De A Aula Edifici
T 0 12/09/2022 23/12/2022 Dilluns 15:00 16:00 AULA AF-5 AULARI INTERFACULTATIU
Profesors
Tipo aula Subgrup Nom i cognoms
T 0 MARIA PILAR FALOMIR LLORENS
MARIUS VICENT FUENTES FERRER