Curs: 2022-23 |
Assignatura: 36375 Restauració col·lectiva . 6 ECTS |
Titulacions |
Titulació |
Nom |
Cicle |
Objectiu |
Curs |
Caracter |
Guia docent assignatura |
1212 |
Grau de Ciències Gastronòmiques |
1 |
1 |
3 |
Obligatori |
Veure guia |
Grup: A |
Places grau |
Datas |
Exàmens |
Cap. |
Nom.Mat. |
Lliu. |
Des de |
Fins a |
Conv.1 |
Conv.2 |
39 |
18 |
21 |
30/01/2023 |
19/05/2023 |
05/06/2023 |
28/06/2023 |
Subgrups |
Tipus aula |
Subgrup |
Capacitat |
Nom.Mat. |
Places Lliures |
Idioma |
Horari |
O |
1 |
35 |
19 |
16 |
Valencià |
De matí |
O |
99 |
16 |
0 |
16 |
Valencià |
De matí |
T |
0 |
50 |
19 |
31 |
Valencià |
De vesprada |
Horaris |
Segon quadrimestre |
Part del període lectiu |
Subgrup |
Des de |
Fins a |
Dia |
De |
A |
Aula |
Edifici |
T 0 |
30/01/2023 |
19/05/2023 |
Dilluns |
18:00 |
19:00 |
AULA AF-14 A |
AULARI INTERFACULTATIU |
Profesors |
Tipo aula |
Subgrup |
Nom i cognoms |
O |
1 |
MARIA FRANCISCA VALERO CORTES |
T |
0 |
MARIA FRANCISCA VALERO CORTES |