Continguts

Curs: 2022-23
Assignatura: 36376 Tecnologia dels aliments . 6 ECTS
Titulacions
Titulació Nom Cicle Objectiu Curs Caracter Guia docent assignatura
1212 Grau de Ciències Gastronòmiques 1 1 2 Obligatori Veure guia
Grup: A
Places grau Datas Exàmens
Cap. Nom.Mat. Lliu. Des de Fins a Conv.1 Conv.2
45 33 12 12/09/2022 23/12/2022 10/01/2023 12/06/2023
Subgrups
Tipus aula Subgrup Capacitat Nom.Mat. Places Lliures Idioma Horari
L 1 16 13 3 Castellà De matí
L 2 16 16 0 Valencià De matí
L 99 16 6 10 Valencià De matí
O 1 16 16 0 Valencià De matí
O 2 16 13 3 Valencià De matí
O 99 16 6 10 Valencià De matí
T 0 50 35 15 Valencià De vesprada
Horaris
Primer quadrimestre
Part del període lectiu
Subgrup Des de Fins a Dia De A Aula Edifici
T 0 12/09/2022 23/12/2022 Dilluns 16:00 17:00 AULA AF-5 AULARI INTERFACULTATIU
Profesors
Tipo aula Subgrup Nom i cognoms
L 1 CARLA MARIA SOLER QUILES
L 2 CARLA MARIA SOLER QUILES
O 1 CARLA MARIA SOLER QUILES
O 2 CARLA MARIA SOLER QUILES
T 0 CARLA MARIA SOLER QUILES