Continguts

Curs: 2022-23
Assignatura: 36393 Showcooking . 4,5 ECTS
Titulacions
Titulació Nom Cicle Objectiu Curs Caracter Guia docent assignatura
1212 Grau de Ciències Gastronòmiques 1 1 4 Optatiu Veure guia
Grup: A
Places grau Datas Exàmens
Cap. Nom.Mat. Lliu. Des de Fins a Conv.1 Conv.2
40 32 8 12/09/2022 23/12/2022 24/01/2023 31/05/2023
Subgrups
Tipus aula Subgrup Capacitat Nom.Mat. Places Lliures Idioma Horari
O 0 40 32 8 Valencià De matí
T 0 50 32 18 Castellà De vesprada
Horaris
Primer quadrimestre
Part del període lectiu
Subgrup Des de Fins a Dia De A Aula Edifici
T 0 12/09/2022 23/12/2022 Dimarts 17:00 19:00 AULA AI-15 B AULARI INTERFACULTATIU
Profesors
Tipo aula Subgrup Nom i cognoms
O 0 NURIA JIMENEZ HERNANDEZ
T 0 NURIA JIMENEZ HERNANDEZ
ELENA MADRID MAÑEZ
JOSE MARIA NACHER ESCRICHE