Continguts

Curs: 2022-23
Assignatura: 41029 Tecnologia i biotecnologia dels aliments . 10 ECTS
Titulacions
Titulació Nom Cicle Objectiu Curs Caracter Guia docent assignatura
2021 M.U. en Qualitat i Seguritat Alimentària 09-V.1 2 1 1 Obligatori No existeix guia
Grup: PT
Places grau Datas Exàmens
Cap. Nom.Mat. Lliu. Des de Fins a Conv.1 Conv.2
43 40 3 01/10/2022 19/05/2023 15/06/2023
Subgrups
Tipus aula Subgrup Capacitat Nom.Mat. Places Lliures Idioma Horari
T 0 43 40 3 Castellà De vesprada
Horaris
Tot l'any
Part del període lectiu
Subgrup Des de Fins a Dia De A Aula Edifici
T 0 12/09/2022 19/05/2023 Dimarts 16:00 20:00 AULA AF-14 B AULARI INTERFACULTATIU
Profesors
Tipo aula Subgrup Nom i cognoms
T 0 GUILLERMINA FONT PEREZ
ENRIQUE SENTANDREU VICENTE
AMPARO MERCEDES QUEROL SIMON
MANUEL ZUÑIGA CABRERA
MARIA CRISTINA MOLINA ROSELL
ANA SALVADOR ALCARAZ
FRANCISCA RANDEZ GIL
MONICA GANDIA GOMEZ
PEDRO V. MARTINEZ CULEBRAS
MONICA FLORES LLOVERA
FRANCISCO JOSE BARBA ORELLANA
MARIA DESAMPARADOS GAMERO LLUNA
JUAN MANUEL QUILES BESES
CARLOS LUZ MINGUEZ
PALOMA MANZANARES MIR
VICENTE MONEDERO GARCIA
JOSE MANUEL GUILLAMON NAVARRO
LUIS GONZALEZ CANDELAS
GIUSEPPE MECA DE CARO
CLAUDIA MONIKA HAROS
ANTONIO ABAD FUENTES
MARIA TERESA FERNANDEZ-ESPINAR GARCIA
MIGUEL ANGEL SENTANDREU VICENTE
MARIA TERESA SANZ TABERNER
RAFAEL JOSE GAVARA CLEMENTE