2022-23 [Títols propis] Aspectes gastronòmics i culinaris en l'esport-salut i d'alt rendiment Gr.PT (65103)
Continguts
Curs: 2022-23 | |||||||||
Assignatura: 65103 Aspectes gastronòmics i culinaris en l'esport-salut i d'alt rendiment . 3 ECTS | |||||||||
Titulacions | |||||||||
Titulació | Nom | Cicle | Objectiu | Curs | Caracter | Guia docent assignatura | |||
6155 | Diploma d'Especialització en Planificació dietètica per a l' | 1 | 1 | 1 | Optatiu | No existeix guia | |||
Grup: PT | |||||||||
Places grau | Datas | Exàmens | |||||||
Cap. | Nom.Mat. | Lliu. | Des de | Fins a | Conv.1 | Conv.2 | |||
100 | 3 | 97 | 02/12/2022 | 30/06/2023 | |||||
Subgrups | |||||||||
Tipus aula | Subgrup | Capacitat | Nom.Mat. | Places Lliures | Idioma | Horari | |||
T | 0 | 100 | 3 | 97 | Castellà | De matí | |||
Profesors | |||||||||
Tipo aula | Subgrup | Nom i cognoms | |||||||
T | 0 | MARIA JOSE ESTEVE MAS | |||||||
JESUS BLESA JARQUE |