- Profesor: Alvarez-Sala Martin, Andrea
- Profesor: Amo Marco, Juan Bautista Del
- Profesor: Asensio Martinez, Amparo
- Profesor: Barba Orellana, Francisco Jose
- Profesor: Barbera Saez, Reyes
- Profesor: Berrada Ramdani, Houda
- Profesor: Blesa Jarque, Jesus
- Profesor: Boluda Hernandez, Rafael
- Profesor: Calvo Ochoa, M Carmen
- Profesor: Corella Piquer, Maria Dolores
- Profesor: Cuñat Romero, Ana Carmen
- Profesor: Escriva Llorens, Laura
- Profesor: Fernandez Domene, Ramon Manuel
- Profesor: Ferrer Caraco, Estefania
- Profesor: Fuentes Ferrer, Marius Vicent
- Profesor: Gamero Lluna, Maria Desamparados
- Profesor: Gandia Gomez, Monica
- Profesor: Garcia Llatas, Guadalupe
- Profesor: Garzon Lloria, Raquel
- Profesor: Gimenez Alba, Ignacio Manuel
- Profesor: Gozalbo Flor, Daniel
- Profesor: Guardia Cirugeda, Miguel De La
- Profesor: Herreras Maldonado, Enrique
- Profesor: Igualada Cañas, Carmen
- Profesor: Juan Garcia, Cristina
- Profesor: Luz Minguez, Carlos
- Profesor: Manyes Font, Lara María
- Profesor: Martinez Culebras, Pedro V
- Profesor: Martinez Gil, Luis
- Profesor: Meca De Caro, Giuseppe
- Profesor: Mena Molla, Salvador
- Profesor: Morales Suarez-Varela, Maria Manuela
- Profesor: Perez Guaita, David
- Profesor: Querol Simon, Amparo Mercedes
- Profesor: Quiles Beses, Juan Manuel
- Profesor: Rico Vidal, Hortensia
- Profesor: Roca Perez, Luis
- Profesor: Rodriguez Carrasco, Yelko
- Profesor: Saez Duran, Sandra
- Profesor: Sanchez Tovar, Rita
- Profesor: Sanchis Martinez, Rut
- Profesor: Soler Quiles, Carla Maria
- Profesor: Solsona Espriu, Benjamin Eduardo
- Profesor: Tolosa Chelos, Josefa
- Profesor: Vila Donat, Maria Del Pilar
Tipo: 2021-22
Castellano: 2021-22 Trabajo Fin de Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos Gr.A (34002)
Inglés: 2021-22 Degree Final Project in Sciences and Technology of Food Gr.A (34002)