- Profesor: Alegria Toran, Amparo Asuncion
- Profesor: Alvarez-Sala Martin, Andrea
- Profesor: Asensio Martinez, Amparo
- Profesor: Barba Orellana, Francisco Jose
- Profesor: Barbera Saez, Reyes
- Profesor: Berrada Ramdani, Houda
- Profesor: Blanco Morales, Virginia
- Profesor: Blesa Jarque, Jesus
- Profesor: Boluda Hernandez, Rafael
- Profesor: Calvo Ochoa, M Carmen
- Profesor: Cilla Tatay, Antonio
- Profesor: Corella Piquer, Maria Dolores
- Profesor: Cuñat Romero, Ana Carmen
- Profesor: Escriva Llorens, Laura
- Profesor: Fernandez Domene, Ramon Manuel
- Profesor: Fernández Franzón, Mónica
- Profesor: Fuentes Ferrer, Marius Vicent
- Profesor: Galvez Llompart, Maria
- Profesor: Gamero Lluna, Maria Desamparados
- Profesor: Gandia Gomez, Monica
- Profesor: Garcia Llatas, Guadalupe
- Profesor: Gimenez Alba, Ignacio Manuel
- Profesor: Gonzalez Arraez, Jose Ignacio
- Profesor: Hernandez Lucas, Maria Jesus
- Profesor: Hernandez Rodriguez, Carmen Sara
- Profesor: Herreras Maldonado, Enrique
- Profesor: Igualada Cañas, Carmen
- Profesor: Juan Garcia, Ana
- Profesor: Juan Garcia, Cristina
- Profesor: Luz Minguez, Carlos
- Profesor: Mañes Vinuesa, Jorge
- Profesor: Martinez Blanch, Juan Francisco
- Profesor: Martinez Culebras, Pedro V
- Profesor: Martinez Gil, Luis
- Profesor: Meca De Caro, Giuseppe
- Profesor: Mena Molla, Salvador
- Profesor: Morales Suarez-Varela, Maria Manuela
- Profesor: Navas Puchades, Julian
- Profesor: Ojeda Mata, Maria Teresa
- Profesor: Pastor Alcañiz, Laura
- Profesor: Perez-Bermudez Ingles, Pedro
- Profesor: Pico Garcia, Yolanda
- Profesor: Querol Simon, AMPARO MERCEDES
- Profesor: Quiles Beses, Juan Manuel
- Profesor: Roca Perez, Luis
- Profesor: Rodriguez Carrasco, Yelko
- Profesor: Roig Montoya, Patricia
- Profesor: San Valero Tornero, Pau
- Profesor: Sanchez Tovar, Rita
- Profesor: Sanchis Martinez, Rut
- Profesor: Soler Quiles, Carla Maria
- Profesor: Solsona Espriu, Benjamin Eduardo
Tipo: 2022-23
Castellano: 2022-23 Trabajo Fin de Grado en Ciencia y Tecnología de los Alimentos Gr.A (34002)
Inglés: 2022-23 Degree Final Project in Sciences and Technology of Food Gr.A (34002)